Skal Vi Danse – Selskapsdans – øvet nivå 3

Varighet: 8 kvelder
Christian Krohgs gate 2a
Vi tilbyr dansekurs i selskapsdans på øvet nivå 3. Vi konsentrerer oss om å lede og følge samt å leke med musikken. Vi lærer oss varierte sekvenser som kan brukes på dansegulvet. I dette kurset får du kunnskap som du kan nyte av for livet. Dere trenger ikke å ha med partner.

Fører eller følger?
I pardans er det vanligvis en fører (leader) og en følger (follower). Enkelt beskrevet er det føreren som inviterer til en bevegelse og følgeren som fullfører den. Alle kan danse som fører og alle kan danse som følger! Disse rollene er på ingen måte kjønnsspesifikke, og det er mange som gjør begge deler. I dette kurset blir du bedt om å velge mellom å føre eller følge.

Litt om selskapsdans:
Selskapsdans består av fem latindanser (samba, cha cha cha, rumba, paso doble og jive) og fem standarddanser (engelsk vals, tango, wienervals, slowfox og quickstep). Sportsdans er hovedsakelig en konkurransedans, men latindanser og standarddanser danses mange plasser også sosialt, og vårt mål er å lære deg noe du kan bruke i hverdagen din.

Først og fremst er selskapsdans ment som hyggedans som er godt å ha med seg i sosiale lag. Har du lyst til å lære å danse som kjendisene i Skal Vi Danse? I våre kurs får du kunnskap som du har nytte av for livet!

Instruktører: Ewa Trela, Santino Mirenna og Julia Wojszkun

Nivå:
• Øvet nivå 3

Forkunnskaper:
• Du må ha erfaring med selskapsdans (eller deltatt på nivå 1 og nivå 2 kurs) for å delta på dette kurset.

Hva du skal ta med deg?
Ta med behagelige klær og sko samt en vannflaske og gjerne litt godt humør 🙂

Uttalelse fra fornøyd kursdeltaker:
Flinke og hyggelige instruktører. Blir komplisert å være instruktør når det er så ulik kompetanse og danseferdigheter på deltagerne. Kan være behov for en inndeling til for å skille på deltagere som har bakgrunn fra dans og ønsker å utvikle sine danseferdigheter med bedre teknikk, og som i større grad kan utfolde seg på dansegulvet. For mange damer som ikke har dansepartner. Masse lykke til! Har hatt mye glede av å danse med dere. Dere er superflinke!
– Ina H.

Vi var veldig spente siden vi ikke hadde vært på denne danseskolen før. Var annerledes i forhold til det vi tidligere har vært med på. Fikk et positivt inntrykk. Synes det var bra og håper at vi klarer å henge med i fortsettelsen.
– Tove Høyer

Informasjon om kurset

Pris:

1480 kr

Kurstider:
Mandager kl 19:00 – 19:55
Neste kurs:
2024-08-26T00:00:00

Språk:

Norsk

Vurdering fra deltagere på dette kurset

4,7

Skal Vi Danse – SELSKAPSDANS øvet NIVÅ 3

16.08.2023

Har gått på dette kurset snart et år. Blitt instruert av både Ewa, Julia og Santino. Alle tre er dyktige instruktører. Gleder meg til oppstart i slutten av august.

Reidar W.

Skal Vi Danse – SELSKAPSDANS øvet NIVÅ 3

26.03.2023

Bra kurs med flinke, engasjerte, blide og vennlige instruktører.

Ina H.

Meld deg på kurs:

Praktisk informasjon

Ja, selvfølgelig! Du trenger ikke å ha med deg en dansepartner for å bli med på kurs.

Fører eller følger?

I pardans er det vanligvis en fører og en følger. Enkelt beskrevet er det føreren som inviterer til en bevegelse og følgeren som fullfører den. Alle kan danse som fører og alle kan danse som følger! Disse rollene er på ingen måte kjønnsspesifikke, og det er mange som gjør begge deler. I dette kurset blir du bedt om å velge mellom å føre eller følge.

Slik kjøper du 1 fører og 1 følger samtidig:

  1. Fyll ut skjemaet, og velg fører eller følger under «Deltager 1»
  2. Klikk «Legg til flere deltagere»
  3. Fyll ut skjemaet for «Deltager 2» og velg fører eller følger
  4. Klikk «Påmelding»

Avbestilling senest 7 dager før: full refusjon
Avbestilling mellom 7 dager og 48 timer før: 50% refusjon
Avbestilling under 48 timer før eller «no-show»: Ingen refusjon

Kontakt meg gjerne på info@ewatreladans.no , eller +47 925 21 643 hvis dere har spørsmål.


Relaterte kurs