Skal Vi Danse – Selskapsdans – litt øvet nivå 2

Varighet: 8 kvelder
Christian Krohgs gate 2a
Vi tilbyr dansekurs i selskapsdans på litt øvet nivå 2. Vi konsentrerer oss om å lede og følge samt å leke med musikken. Vi lærer oss varierte sekvenser som kan brukes på dansegulvet. I dette kurset får du kunnskap som du kan nyte av for livet. Dere trenger ikke å ha med partner.

Fører eller følger?
I pardans er det vanligvis en fører (leader) og en følger (follower). Enkelt beskrevet er det føreren som inviterer til en bevegelse og følgeren som fullfører den. Alle kan danse som fører og alle kan danse som følger! Disse rollene er på ingen måte kjønnsspesifikke, og det er mange som gjør begge deler. I dette kurset blir du bedt om å velge mellom å føre eller følge.

Litt om selskapsdans:
Selskapsdans består av fem latindanser (samba, cha cha cha, rumba, paso doble og jive) og fem standarddanser (engelsk vals, tango, wienervals, slowfox og quickstep). Sportsdans er hovedsakelig en konkurransedans, men latindanser og standarddanser danses mange plasser også sosialt, og vårt mål er å lære deg noe du kan bruke i hverdagen din.

Først og fremst er selskapsdans ment som hyggedans som er godt å ha med seg i sosiale lag. Har du lyst til å lære å danse som kjendisene i Skal Vi Danse? I våre kurs får du kunnskap som du har nytte av for livet!

Instruktører: Ewa Trela, Santino Mirenna og Julia Wojszkun

Nivå:
• Litt øvet nivå 2

Forkunnskaper:
• Du må kjenne de grunnleggende trinnene (deltatt på 8 uker nybegynnerkurs) for å delta på dette kurset.

Hva du skal ta med deg?
Ta med behagelige klær og sko samt en vannflaske og gjerne litt godt humør 🙂

Uttalelse fra fornøyd kursdeltaker:
Kursene til Ewa er utrolig givende og gøye! Jeg har lært så mye og drar hjem med et smil om munnen hver kveld. Passer perfekt uansett nivå og alder, og jevn progresjon! Anbefales på det sterkeste!
– Victoria

Great dancing lesson with laughter and much fun! It’s satisfying knowing how to dance a couple of different dancing styles, and learn them only in a couple of weeks time.
– Aleksandra T.

Informasjon om kurset

Pris:

1480 kr

Kurstider:
Mandager kl 18:00 – 18:55
Neste kurs:
2024-08-26T00:00:00

Språk:

Norsk

Vurdering fra deltagere på dette kurset

4,8

Skal Vi Danse – SELSKAPSDANS litt øvet NIVÅ 2

21.03.2024

Undervisere er veldig flinke, og det er SÅÅÅ bra at det byttes partner hele tiden!! – TAKK!! Jeg synes allikevel at det går litt treigt, legg gjerne inn flere turer – for de som vil det, spesielt i Jive og Samba. Og så savner jeg mer tango og Paso Doble – Det er den jeg har gledet meg mest til!!

Anonym

Skal Vi Danse – SELSKAPSDANS litt øvet NIVÅ 2

10.12.2023

Fantastisk kurs som inspirerer meg veldig til å fortsette! Det er imidlertid noe ulik fokus på de forskjellige dansene. Vi har f.eks. lært mange trinn i Cha cha cha og Samba, mens vi ennå ikke har lært grunntrinnene i Slowfox og Paso doble.

Marlene

Meld deg på kurs:

Praktisk informasjon

Ja, selvfølgelig! Du trenger ikke å ha med deg en dansepartner for å bli med på kurs.

Fører eller følger?

I pardans er det vanligvis en fører og en følger. Enkelt beskrevet er det føreren som inviterer til en bevegelse og følgeren som fullfører den. Alle kan danse som fører og alle kan danse som følger! Disse rollene er på ingen måte kjønnsspesifikke, og det er mange som gjør begge deler. I dette kurset blir du bedt om å velge mellom å føre eller følge.

Slik kjøper du 1 fører og 1 følger samtidig:

  1. Fyll ut skjemaet, og velg fører eller følger under «Deltager 1»
  2. Klikk «Legg til flere deltagere»
  3. Fyll ut skjemaet for «Deltager 2» og velg fører eller følger
  4. Klikk «Påmelding»

Avbestilling senest 7 dager før: full refusjon
Avbestilling mellom 7 dager og 48 timer før: 50% refusjon
Avbestilling under 48 timer før eller «no-show»: Ingen refusjon

Kontakt meg gjerne på info@ewatreladans.no , eller +47 925 21 643 hvis dere har spørsmål.


Relaterte kurs