Dans- og yogatur for seniorer på Fuertaventura med Ewa og Elina

Varighet: 1 gang
Christian Krohgs gate 2a
Bli med på en magisk uke der dans og yoga er i fokus til Apollos fantastiske sportshotell, Playitas Resort på Fuerteventura. Ewa Trela som er kjent fra «Skal vi danse» på TV2 og Elina Seva som er en dyktig yogainstruktør inviterer deg som er senior til en reise for å vekke kropp og sinn.

Om uka

I løpet av denne uka vil du som deltaker få en balansert blanding av yoga og danseklasser, nøye utformet for å tilpasse seg alle nivåer av erfaring og mobilitet. Yogaøktene, ledet av Elina, vil fokusere på å forbedre fleksibilitet, styrke og balanse, mens danseklassene med Ewa vil bringe en følelse av glede og frihet gjennom bevegelse, uansett danseerfaring.

Dette blir en hyggelig og sosial tur der du vil bli kjent med andre hyggelige folk, danse, praktisere yoga og gå fine turer i fjellene rundt hotellet. Du kan se frem til en fin blanding av aktivitet og avslapning, tilrettelagt i et trygt og støttende miljø, med alt fra komfortabel innkvartering til personlig tilpassede aktiviteter. Dette blir en uforglemmelig opplevelse.

Program

1 time yoga + 1 time dans hver dag (mellom 08:00 – 11:30) + bonus valgfrie aktiviteter

Eksempel på dagsprogram:
08.00 – 08.50 Morgenyoga
09.00 – 10.00 Frokost og fritid
10.30 – 11.30 Dansetime
11.45 – og utover: Fritid eller aktiviteter med Ewa og Elina, strandtur, fjelltur, meditasjon, refleksjoner, felles lunsj, etc. (valgfri)
19.00 – Felles middag (valgfri)

 

Inkludert:                        

 • Fly tur & retur
 • Mat om bord på flyet
 • Bagasje + håndbagasje
 • Transport tur & retur
 • Del i dobbeltrom/leilighet*      
 • Halvpensjon (frokost & middag)
 • Trening ifølge program med Ewa Trela og Elina Seva
 • Topp hotell og treningsfasiliteter
* Enkeltromstillegg: 4000,-
 
Ta kontakt med Apollo for påmelding
https://www.apollo.no/reiser/treningsreiser/treningskalender/seniorreiser/dans-yogatur

Instruktørene


Elina Seva har 600+ RYT utdanning fra Yoga Alliance og bred erfaring innen tradisjonelle yogastiler som Vinyasa, Hatha, Restorative, Yin Yoga, Hot Yoga, etc. men kombinerer det også med kreative og innovative konsepter som Kids Yoga, Yoga for Dancers, etc.

Hun har bakgrunn som koreograf og danser. Elina har undervist siden 2015 og har erfaring med yoga i ulike settinger: studio- og kontoryoga, yoga for barn, terapeutisk yoga hos Røde Kors, flere yoga reatreats i Karibia og Europa – hun underviser for tiden på SATS, Glød Yoga og Ewa Trela Dans. Elina var den første Inside Flow-sertifiserte instruktørene i Norge; en moderne kombinasjon av yoga flyt, dans og mindful bevegelse.

Ewa Trela har vært i danseverdenen siden hun var 6 år gammel. Ewa har en mastergrad som idrettslærer og dansepedagog, og er nok mest kjent som proffdanser i TV-suksessen «Skal vi danse». Gjennom sin karriere innen selskapsdans har hun oppnådd internasjonal masterklasse «S», som er den høyeste man kan oppnå. Ewa har vært danselærer i 25 år på alle nivåer, hvor hun byr på effektive og morsomme undervisningsmetoder som skaper glede og moro for alle som deltar. «Dans er mitt språk, jeg snakker det flytende og jeg kan også lære deg dansens språk». Mine danseklasser er fulle av glede, moro og positiv energi.»

 

Hotellet


Playitas Resort

Velkommen til Playitas Resort – ett av Europas største sportshotell for så vel hverdagsmosjonister som eliteutøvere. Her er det over en million kvadratmeter fylt med treningsmuligheter og passer like godt aktive familier som par eller de som reiser alene, gammel eller ung. Hva sier du til Kanariøyenes største treningsstudio, tennisbaner, sykkelsenter med de siste modellene, olympisk 50-meters basseng, en 18-hulls golfbane og massevis av gruppetimer med instruktør.

 

 

 

Informasjon om kurset

Pris:

14498 kr

Kurstider:
Ta kontakt ved interesse eller klikk på logoen for påmelding
Neste kurs:
2024-11-29T00:00:00

Språk:

Norsk

Vurdering fra deltagere på dette kurset

Ingen har skrevet en vurdering av dette kurset ennå. Kun de som har vært med på kurs kan skrive en anmeldelse.

Meld deg på kurs:

Praktisk informasjon

Ja, selvfølgelig! Du trenger ikke å ha med deg en dansepartner for å bli med på kurs.

Fører eller følger?

I pardans er det vanligvis en fører og en følger. Enkelt beskrevet er det føreren som inviterer til en bevegelse og følgeren som fullfører den. Alle kan danse som fører og alle kan danse som følger! Disse rollene er på ingen måte kjønnsspesifikke, og det er mange som gjør begge deler. I dette kurset blir du bedt om å velge mellom å føre eller følge.

Slik kjøper du 1 fører og 1 følger samtidig:

 1. Fyll ut skjemaet, og velg fører eller følger under «Deltager 1»
 2. Klikk «Legg til flere deltagere»
 3. Fyll ut skjemaet for «Deltager 2» og velg fører eller følger
 4. Klikk «Påmelding»

Avbestilling senest 7 dager før: full refusjon
Avbestilling mellom 7 dager og 48 timer før: 50% refusjon
Avbestilling under 48 timer før eller «no-show»: Ingen refusjon

Kontakt meg gjerne på info@ewatreladans.no , eller +47 925 21 643 hvis dere har spørsmål.


Relaterte kurs