Swing

Swing er en morsom og energisk pardans som har røtter tilbake til 1920- til 1940-tallet. Det er som en stor familie av danser, inkludert Lindy Hop, Charleston, Balboa, Shag, og flere andre. I swingdansene, beveger danserne seg synkronisert til livlig jazzmusikk. Det er fullt av glade hopp, svingende bevegelser og kreativitet. Så, kort sagt, swingdans er en samlebetegnelse for alle disse sprudlende pardansene fra den historiske swing-æraen!

Dansekurs i Swing:

Swingdans er en sosial og livlig dansestil som har utviklet seg fra den pulserende jazzmusikken på 1920- til 1940-tallet. Den inkluderer forskjellige stiler, men de deler alle den grunnleggende ideen om å danse med en partner i takt med musikken.
Lindy Hop er en av de mest kjente swingdansene. Den inneholder improviserte bevegelser, svingende sirkulære bevegelser og kreative vendinger. Charleston er en annen stil som involverer raske føtter, og Balboa er mer konsentrert med nære bevegelser. Shag har en livlig og bouncy følelse.

Swingdans er unik fordi den gir danserne frihet til å improvisere og legge til sin egen personlige stil. Danserne leder og følger hverandre i et samspill som gjør det til en morsom og sosial aktivitet. Så, enten du liker raske føtter, svingende bevegelser eller kreativ dans, er swingdans en fantastisk måte å utforske historien og ha det gøy på dansegulvet!
Vi tilbyr dansekurs for voksne i swing fra vår danseskole sentralt i Oslo. Vi kjører dansekurs i swing fra nybegynner til avansert samt trener egne danseteam. Vi har gruppeklasser 8 uker, helgekurs og weekend workshops slik at du finner noe som passer deg. Hos oss er det stort sett mindre grupper slik at det blir mer tid til individuell oppfølging samt høy kvalitet på dansekursene.

Meld deg på kurs:

Nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet for oppdateringer om nye dansekurs, info og tilbud!