Selskapsdans/ballroom

Ewa har danset ballroom (selskapsdans) siden hun var barn og den har en veldig spesiell plass i hjertet hennes. Hun har deltatt i et endeløst antall ballroom dansekonkurranser og treningstimer, og vil gjerne dele sin kunnskap og erfaring med deg!

Dansekurs i Selskapsdans/ballroom:

Ballroom består av fem latindanser (samba, cha cha cha, rumba, paso doble og jive) og fem standarddanser (engelsk vals, tango, wienervals, slowfox og quickstep). Sportsdans er hovedsakelig en konkurransedans, men latindanser og standarddanser danses mange plasser også sosialt, og Ewas mål er å lære deg noe du kan bruke i hverdagen din.

Først og fremst er selskapsdans ment som hyggedans som er godt å ha med seg i sosiale lag. Har du lyst til å lære å danse som kjendisene i Skal Vi Danse? I våre kurs får du kunnskap som du har nytte av for livet!

Vi har et sosialt fokus på våre dansekurs, men tilbyr mer teknikktrening for de som ønsker å konkurrere eller bare vil lære mer (se private timer).


Grunde Myhrer og Ewa Trela danser engelsk vals, Skal Vi Danse 2017, Oslo

Vi tilbyr dansekurs i selskapsdans (ballroom) fra vår danseskole sentralt i Oslo. Vi kjører dansekurs I ballroom fra nybegynner til avansert. Vi har klasser over 4 eller 8 uker, helgekurs og weekend workshops slik at du finner noe som passer deg. Hos vår danseskole er det stort sett mindre dansegrupper slik at det blir mer tid til individuell oppfølging samt høy kvalitet på dansekursene.

Meld deg på kurs:

Nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet for oppdateringer om nye dansekurs, info og tilbud!