Salsa

Salsa er en musikk og dansestil. Salsa er mest kjent for å være en sosialdans, og det er først når man tar det man har lært på kursene med seg ut på dansegulvene rundt omkring i Norge og verden at man innser hvorfor denne dansen har fått den tilhengerskaren den har. Dansen har utviklet seg i flere retninger og vi har forskjellige salsastiler, bl.a LA (Los Angeles) salsa (on1), NY (New York) salsa (on2) or salsa Casino (cuban style).

Dansekurs i Salsa:

Musikksjangeren har utviklet seg fra forskjellige afro-kubanske musikkstiler som son, mambo, cha cha cha, guaracha og lignende. Salsa som begrep utviklet seg i miljøet blant den latinske bosetningen i New York på1960-tallet , og beskrives ved at den består av de nevnte kubanske musikksjangre, samt innslag fra andre karibiske land, som for eksempel Puerto Rico.
Salsa spilles og danses etter hvert i hele Latin-Amerika, og er også blitt populært i resten av verden, med dansekurs i forskjellige stilretninger.
En viktig musikalsk byggestein, som er dirigenten i salsamusikken, kalles for clavesrytmen, en synkopert figur med 3 slag i en takt og 2 i neste. (wikipedia)

Vi tilbyr dansekurs for voksne i salsa sentralt i Oslo. Vi kjører dansekurs I salsa fra nybegynner til avansert samt trener egne danseteam fra vår danseskole. Vi har gruppe danseklasser over 4 eller 8 uker, helge dansekurs og weekend workshops slik at du finner noe som passer deg. Hos oss er det stort sett mindre grupper slik at det blir mer tid til individuell oppfølging samt høy kvalitet på dansekursene.  

Meld deg på kurs:

Nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet for oppdateringer om nye dansekurs, info og tilbud!