Latin jazz

Latin Jazz er en solodans som kombinerer jazzteknikk med sjarmen fra latindanser. Denne disiplinen er basert på forholdet mellom kropp, rytme, og attitude, samt gleden ved å blande stiler og kulturer med moderne musikk. Likt Street Jazz (som kombinerer hiphop og moderne jazz), gir Latin Jazz en rik danseopplevelse med mer frihet og uttrykksevne. Som en hybrid danseform henvender den seg til alle publikummere, enten de er dansere eller ikke, enten de har erfaring med moderne jazz eller latindanser, eller bare er de mest nysgjerrige! Det viktigste er å tør, gi slipp, og ha det gøy med musikken og i fellesskapet.

Dansekurs i Latin jazz:

Latin solo dansekurs er en perfekt måte å uttrykke seg på i  latinske danser.  Timen blir inspirert av samba, bachata, salsa, rumba og andre danser, som for eksempel flamenco eller jive. Her lærer vi nye bevegelser, shines, footwork, spinn-teknikk, samt å være grasiøs, elegant og attraktiv på dansegulvet.
For oss er det viktigste at du har det gøy og finner deg selv i dansen. Vi skal bygge vår selvsikkerhet, grunnleggende teknikk og dans «attitude»/ dansånd med korte koreografier.
Latin solo dansekurs er en skreddersydd dansetime for absolutt alle!
Ladies and gentelmen, let’s shine!

Vi tilbyr dansekurs for voksne i latin solo på vår danseskole sentralt i Oslo. Hos oss er det stort sett mindre grupper slik at det blir mer tid til individuell oppfølging på dansekursene samt høy kvalitet på kursene.

Meld deg på kurs:

Nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet for oppdateringer om nye dansekurs, info og tilbud!