Latin commercial

Latin commercial dansekurs er en perfekt måte å uttrykke seg på i latinske danser. Timen blir inspirert av samba, bachata, salsa, rumba og andre danser, som for eksempel flamenco eller jive. Latin commercial dansekurs er en skreddersydd dansetime for absolutt alle! Ladies and gentelmen, let’s shine!

Dansekurs i Latin commercial:

Latin solo dansekurs er en perfekt måte å uttrykke seg på i  latinske danser.  Timen blir inspirert av samba, bachata, salsa, rumba og andre danser, som for eksempel flamenco eller jive. Her lærer vi nye bevegelser, shines, footwork, spinn-teknikk, samt å være grasiøs, elegant og attraktiv på dansegulvet.
For oss er det viktigste at du har det gøy og finner deg selv i dansen. Vi skal bygge vår selvsikkerhet, grunnleggende teknikk og dans «attitude»/ dansånd med korte koreografier.
Latin solo dansekurs er en skreddersydd dansetime for absolutt alle!
Ladies and gentelmen, let’s shine!

Vi tilbyr dansekurs for voksne i latin solo på vår danseskole sentralt i Oslo. Hos oss er det stort sett mindre grupper slik at det blir mer tid til individuell oppfølging på dansekursene samt høy kvalitet på kursene.

Meld deg på kurs:

Nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet for oppdateringer om nye dansekurs, info og tilbud!