Brasiliansk zouk

Brasiliansk zouk er en vakker og sensuell partnerdans som ble utviklet fra lambada tidlig på 1990-tallet. Da populariteten falt for lambadamusikken, beveget danserne seg mot musikksjangeren karibisk zouk. Denne overgangen skapte dansen brasiliansk zouk, og navnet ble gitt for å skille dansen fra musikksjangeren.

Dansekurs i Brasiliansk zouk:

Zouk har en struktur med basic trinn og spesifikk rytme, som skaper grunnstrukturen hvor kreativitet og improvisasjon er velkomment.

Brasiliansk zouk kjennetegnes ofte av den vakre flyten, følgerens overkropp- og hodebevegelser, elastisiteten i bevegegelsene, tiltede vendinger, kroppsisoleringer og lek med musikken. Den inviterer til en dyp kontakt med pusten, lytting og connection med partner.

Brasiliansk zouk kan danses til mange ulike musikksjangere, hvilket inviterer til mange ulike uttrykk av musikalitet. Det er en dans i stadig utvikling, der dansere med ulike bakgrunner setter sitt preg på dansen med sin egen stil.

Zouk har et raskt voksende og inkluderende miljø i Oslo.
Vi tilbyr dansekurs for voksne i brasiliansk zouk fra vår danseskole sentralt i Oslo. Vi kjører dansekurs i brasiliansk zouk fra nybegynner til avansert samt trener egne danseteam. Vi har gruppeklasser over 4 til 8 uker, helgekurs og weekend workshops slik at du finner noe som passer deg. Hos oss er det stort sett mindre grupper slik at det blir mer tid til individuell oppfølging samt høy kvalitet på dansekursene.

Meld deg på kurs:

Nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet for oppdateringer om nye dansekurs, info og tilbud!