Argentinsk tango

Argentinsk tango er ikke bare en dans, det er en fascinerende historie som tar oss tilbake til slutten av 1800-tallet i Rio de la Plata-regionen mellom Argentina og Uruguay. Det var en tid med kulturell konvergens og en smeltedigel av afrikanske, europeiske og innfødte rytmer og danser. Fra denne fargerike bakgrunnen dukket den lidenskapelige og sensuelle dansen opp, kjent for sin tette omfavnelse og intrikate fotarbeid – Argentinsk tango!

Dansekurs i Argentinsk tango:

I tradisjonell Argentinsk tango begynner danserne vanligvis med en tett omfavnelse, og beveger seg sammen i en serie med små skritt som er preget av dens improvisasjonsnatur. Dansen er en unik dialog mellom partnere som krever total tillit og forbindelse. Det er en vakker fusjon av kropp, sjel og musikk som tar oss med på en reise av lidenskap og romantikk.

I dag er Argentinsk tango mer enn bare en dans; det er en kulturell fenomen som har fanget hjertene til mennesker over hele verden. Med sin rike historie og mangfoldige påvirkninger har dansen blitt gjenoppfunnet og reinterprertert av mange koreografer og dansere. Som et resultat kan vi nå oppleve fantastiske moderne tolkninger av dansen, med nye bevegelser og teknikker som skaper unike og innovative opptredener.

Enten du er nybegynner eller en erfaren danser, er Argentinsk tango en dans som vil fortrylle og fascinere deg. Så kom og bli med i tango-samfunnet, og la oss starte på en reise av lidenskap og følelse som vil etterlate deg kortpustet!

Vi tilbyr dansekurs for voksne i argentinsk tango fra vår danseskole sentralt i Oslo. Vi kjører dansekurs i argentinsk tango fra nybegynner til avansert samt trener egne danseteam. Vi har gruppeklasser over 4 eller 8 uker, helgekurs og weekend workshops slik at du finner noe som passer deg. Hos oss er det stort sett mindre grupper slik at det blir mer tid til individuell oppfølging samt høy kvalitet på dansekursene.

Meld deg på kurs:

Nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet for oppdateringer om nye dansekurs, info og tilbud!