Reggaeton

Reggaeton er en musikksjanger som oppsto i Puerto Rico på begynnelsen av 1990-tallet. Det er en blanding av reggae, dancehall og hip hop, og den er preget av sitt raske tempo, ganske lett gjenkjennelige rytmemønster, tunge bass og eksplisitte tekster.

Dansekurs i Reggaeton:

Reggaeton spredte seg raskt over hele Latin-Amerika og Karibia og har blitt et globalt fenomen i mange andre deler av verden, spesielt de siste årene. Med fremveksten av Reggaeton-musikken har en unik dansestil dukket opp, kjent som Reggaeton-dans.

Reggaeton er en høyenergisk, noen ganger seksuelt provoserende dansestil som fremføres til Reggaeton-musikk. Den inneholder elementer fra forskjellige dansestiler, inkludert hiphop, salsa og dancehall, og er kjent for sitt raske fotarbeid, kroppsisolasjoner og ofte litt aggressive eller sexy bevegelser.

Vi tilbyr dansekurs for voksne i reggaeton fra vår danseskole sentralt i Oslo. Vi kjører dansekurs i reggaeton fra nybegynner til avansert samt trener egne danseteam. Vi har gruppeklasser over 4 til 8 uker, helgekurs og weekend workshops slik at du finner noe som passer deg. Hos oss er det stort sett mindre grupper slik at det blir mer tid til individuell oppfølging samt høy kvalitet på dansekursene.

Meld deg på kurs:

Nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet for oppdateringer om nye dansekurs, info og tilbud!