Kizomba

Kizomba er en sterk rytme som vil få deg til å føle takten som ingen annen musikk. Kizomba ble født på slutten av 80-tallet i Angola, og er et uttrykk for semba-kulturen (ikke samba!) med påvirkning fra karibisk zouk. Dansen har 3 grunntrinn, som gjør den lett å lære. Etter at du har lært grunnlaget, kan du blande dem til hundrevis av trinn som kan synkroniseres til musikken i tre hovedhastigheter: tempo, sakte og kontratempo. Det flotte med kizomba som du ikke finner andre steder er forbindelsen. Forbindelsen mellom dansere i kizomba er veldig spesiell og gjør en stor forskjell i måten du føler dansen på.

Dansekurs i Kizomba:

Kizomba ble født på slutten av 80-tallet i Angola, og er et uttrykk for semba-kulturen (ikke samba!) med påvirkning fra karibisk zouk. Dansen har 3 grunntrinn, som gjør den lett å lære. Etter at du har lært grunnlaget, kan du blande dem til hundrevis av trinn som kan synkroniseres til musikken i tre hovedhastigheter: tempo, sakte og kontratempo. Det flotte med kizomba som du ikke finner andre steder er forbindelsen. Forbindelsen mellom dansere i kizomba er veldig spesiell og gjør en stor forskjell i måten du føler dansen på.

Vi tilbyr dansekurs for voksne i kizomba fra vår danseskole sentralt i Oslo. Vi kjører dansekurs i kizomba fra nybegynner til avansert samt trener egne danseteam. Vi har gruppeklasser over 4 til 8 uker, helgekurs og weekend workshops slik at du finner noe som passer deg. Hos oss er det stort sett mindre grupper slik at det blir mer tid til individuell oppfølging samt høy kvalitet på dansekursene.

Meld deg på kurs:

Nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet for oppdateringer om nye dansekurs, info og tilbud!