Brudevals / bryllupsdans

Brudevals er en ukjent dans for de fleste brudepar. Brudevals var bedre kjent i gamle dager for brudepar men i dag er brudevals en litt glemt dansegren. De fleste brudepar velger allikevel fortsatt å danse bryllupsdans på grunn av tradisjoner og flere brudepar etterspør kurs og private klasser i brudevals. La meg, Ewa Trela fra Skal vi Danse lede dere gjennom hele prosessen!

Dansekurs i Brudevals / bryllupsdans:

Jeg vet hvor spesiell og viktig deres første dans som ektepar er. ​Jeg har vært danselærer i over 25 år og har lang erfaring med private kurs og klasser i brudevals (bryllupsdans). La meg lede dere gjennom hele prosessen med å lære brudevals som bryllupsdanset deres.

Å ta danseklasser i forberedelse til din bryllup vokser i popularitet, og det med veldig god grunn. Når du går på dansegulvet, sitter alle dine nære og kjære og ser på, og du ønsker å imponere og overraske dem. Deres første dans som gifte vil også være et viktig element i bryllupsvideoen deres, og fire minutters sving fra side til side kan være litt kjedelig.

Sammen lager vi en brudevals som er basert på deres ønsker og behov. Jeg hjelper dere med koreografi til bryllupsdansen samt å velge riktig sang og stemning. Ved å øve sammen før bryllupet, vil dere bygge selvtillit og være klare for den store dagen.

Jeg kan også hjelpe dere med å lære grunnleggende sosialdans til bryllupet, koreografere en gruppedans for utdrikningslag, eller en hjertevarmende dans med foreldrene deres!

Avslutt den store dagen med en uforglemmelig bryllupsdans!

Nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet for oppdateringer om nye dansekurs, info og tilbud!